Холивудският ерген заряза гаджето  си след  4 г връзка, месец след като

...
Холивудският ерген заряза гаджето  си след  4 г връзка, месец след като
Коментари Харесай

Лео ди Каприо и Камила Мороне се разделиха

Холивудският ерген заряза гаджето  си след  4 г връзка, месец откакто Камила навърши 25

Лео ди Каприо и Камила Мороне вече не са заедно след четири годишна връзка. Хора от близкото им обграждане потвърдиха раздялата, само че повода за нея не бе обявена.

За финален път някогашните влюбени бяха снимани дружно на 4 юли. Звездата от „ Титаник ” и моделът бяха видяни по това време да се разхождат дружно по плажа с домашните си любимци в Малибу.

Около два месеца преди започнаха да си проличават първите признаци на напрежение сред влюбените. През май Лео бе забелязан да утешава Мороне, откакто водиха прочувствен диалог на плажа.

Според очевидци хубавицата била забелязана да приказва с тъжно изражение на лицето, а звездата от „ Вълкът от Уолстрийт ” я  слушал деликатно със забит взор в земята.

Не е ясно по кое време двойката публично е скъсала, само че Ди Каприо е бил сниман на отмора самичък в Европа през това лято. Появиха се фотоси по какъв начин разпуска на яхта в Сен Тропе.

Page Six извънредно научи, че Ди Каприо дружно с Тоби Макгуайър и ексгаджето  на Клоуи Кардашиян Тристан Томпсън са се забавлявали с група модели на празненство, проведено от магната на нощния живот Ричи Акива.

Връзката на Ди Каприо и Мороне стартира през 2017 година Но откакто Камила навърши 25 г през юни носителят на Оскар я заряза и удостовери правилото, което самичък си избра в никакъв случай да не излиза обществено с жена на възраст над 25 години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР